Click here to subscribe

Mijn programma's

1 op 1 coaching

Je hebt het gevoel dat je veel te veel te doen hebt. Alle ballen hooghouden lukt nog even maar je merkt ook dat er steeds eentje dreigt te gaan vallen.

Maar lieve vrouw! Je hoeft je echt niet altijd druk te voelen. Je mag ook weleens de boel beheerst laten donderden. Je mag liever over jezelf gaan denken en negatieve gedachten leren om te zetten in positieve gedachten.

Tijdens dit transformatietraject zoomen we in op jou. Op de vrouw die je nu bent en de vrouw die je graag wilt zijn. Want jij bent het waard om (met je kids) mee te groeien.


LEES MEER

GroepsprogrammaJe bent een ambitieuze vrouw en eigenlijk heb je het gevoel dat je er vaak alleen voor staat.

Je vergeet veel, slaapt niet meer lekker, snauwt tegen je kinderen en bent de intieme connectie met je partner al helemaal kwijt. Het is gewoon niet te doen om alles perfect te blijven doen en toch wil je het graag. Het is namelijk hoe je denkt het hoort, als sterke vrouw de beste zijn in alles. 

Het online Next Level groeiprogramma biedt jou de connectie waar je al zo lang naar op zoek bent. Samen met andere ambitieuze vrouwen belemmeringen tackelen, mindful leven en je passie weer durven te gaan volgen.

Ben jij er nu echt klaar voor?

LEES MEER

Planjeplanning

Het is tijd om jezelf die aandacht te geven die je nodig hebt. Naast het eeuwige gevoel van zorgen voor een ander is het nu tijd om je planning en jezelf achter je planning serieus te nemen.

Duidelijke structuur, helder hebben wat je te doen staat zodat je aan het eind van de dag jezelf een schouderklopje kunt geven en voldaan en gezellig op de bank kunt ploffen.

LEES MEER