Click here to subscribe

Mijn programma's

Planjeplanning

Het is tijd om jezelf die aandacht te geven die je nodig hebt. Naast het eeuwige gevoel van zorgen voor een ander is het nu tijd om je planning en jezelf achter je planning serieus te nemen.

Duidelijke structuur, helder hebben wat je te doen staat zodat je aan het eind van de dag jezelf een schouderklopje kunt geven en voldaan en gezellig op de bank kunt ploffen.

LEES MEER

Community voor werkende moeders

Meer genieten van je kids en je werk, meer ruimte voelen voor jezelf en de vrijheid voelen om weer zonder aarzeling jezelf te zijn.

Groei Community voor werkende moedersJe bent moeder van een druk gezin en eigenlijk voel je je regelmatig op het randje van de afgrond staan. Je vergeet veel, slaapt niet meer lekker, snauwt tegen je kinderen en bent de intieme connectie met je partner al helemaal kwijt. Het is gewoon niet te doen om alles perfect te blijven doen en toch wil je het graag. Het is namelijk hoe je denkt het hoort, als moeder de beste zijn in alles. 

Het schuurt aan alle kanten Je wilt vrolijk zijn, rust voelen en plezier maken met je kids alleen daar heb je de puf niet meer voor. Je voelt je uitgeblust.

Voor je gevoel doe je alles half en loop je achter de feiten aan. Tijd indelen en inschatten is moeilijk. Je voelt veel (innerlijke) afleiding en hebt eigenlijk geen duidelijk doel meer voor ogen. 

LEES MEER