Click here to subscribe
Ik doe mee met het Programma

Het Next Level Programma helpt je om als ambitieuze vrouw weer echt te genieten van je gezin, je werk en je relatie. Omdat jij de tools in handen hebt om tussen alle fronten makkelijk te schakelen.

Je merkt dat je je:

 • Uit balans voelt? Dat je geen puf meer hebt om de grenzen aan je kinderen te stellen, nergens tijd voor vrij kunt maken, je maar doorgaat zodat je niet hoeft na te denken maar ook niet kunt genieten?

 • Druk maakt om werkelijk alles?  Je van hot naar her rent om overal even je gezicht te kunnen laten zien?

 • Op te werk teveel geeft waardoor je het gevoel hebt dat het echt allemaal teveel energie kost en het je niks meer oplevert. Je wilt het liefst switchen van werk omdat je denkt daar weer met een schone frisse lei te kunnen beginnen.

 • Dat je je planning alleen in je hoofd hebt zitten waardoor de chaos in de praktijk zo groot is dat je echt van hot naar her vliegt?

 • Op je tandvlees voelt lopen,  je druk en chaotisch bent en onvoldoende kunt ontspannen?

 • Al zoveel geprobeerd hebt maar dat je uiteindelijk weer terug valt ik je oude patronen? Doorgaan, doorgaan, doorgaan?

Dan is het Next Level Programma echt iets voor jou!

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Je meer STRUCTUUR gaat voelen, zodat je ruimte ontstaat om echt te groeien binnen je werk, je gezin en je relatie.

 • Als je weer echt gaat GENIETEN van je werk, je gezin en je relatie?

 • Dat je weer een super STRAKKE PLANNING hebt waar jij je goed bij voelt?

 • Als je weer controle hebt over je gedachten en gevoel, waardoor je jezelf weer mega KRACHTIG voelt

 • Dat je baan of je business weer een uitdaging zijn en waar je met PLEZIER naar toe gaat, zonder het gevoel te hebben dat je ook thuis moet zijn.

Dit kun je weer bereiken door mee te doen aan het programma

Ervaringen van vrouwen

"De gesprekken met Anne-Maartje voelden meteen heel vertrouwd. De live-dag was mega waardevol en inspirerend en in de community, Q&A's en Masterclasses worden zoveel handvaten, tips en ervaringen gedeeld. Door dit alles en de fijne groep vrouwen, ontdek ik steeds meer wat ík als vrouw en moeder nodig heb. Voor mijzelf kiezen zodat ik er stapje voor stapje ook meer voor anderen zijn en de rust kan vinden om van alles om mij heen te genieten ❤️"

-Risanne

"Voordat ik bij Anne-Maartje en de community terecht kwam, was ik altijd moe, stond ik constant 'aan', vond ik alles een last en dacht ik dat ik de enige was. Maar dat is niet zo!
Anne-Maartje geeft inzicht, advies, tips, structuur en bovenal het gevoel dat ze me begrijpt en ik niet de enige ben. De community ondersteunt dit, een fijne groep vrouwen/moeders die ook tegen dingen aanlopen en die elkaar steunen. We doen het samen!"

- José

We hebben een fijne groep en inmiddels kan ik zeker zeggen dat ik stappen heb gemaakt in de laatste weken. Ons gezin begint te landen. We zijn met een planning gestart en hebben samen de gezinstaken opnieuw verdeeld. Ik leef bewuster, gezonder en neem nog meer bewust de tijd met de kinderen. Soms 1 op 1 en soms met elkaar. De gesprekken met Anne-Maartje helpen hier ontzettend aan mee. Ze stelt de juiste vragen, waardoor je aan het denken wordt gezet. Ze heeft me weten te overtuigen dat meditatie rust kan geven en ze zorgt voor een fijne/veilige omgeving met de groep.

-Mariette

Een voorproefje op het programma

Next Level Balans

Zelfzorg en zelfliefde, voor jou nu nummer laatst in de rij die zorg van je krijgt, maar ik zet m weer op 1. Jij mag jezelf weer goed verzorgen en liefhebben zodat je dat direct uitstraalt naar je omgeving.

Wat jouw waarden zijn is niet te verwarren met de waarden die van je verwacht worden dat je leeft. Door je eigen waarden te herontdekken maar je snellere en makkelijkere keuzes en voel je dat jij je mag uitspreken.

Mindful leven betekent niets meer of minder dan te leren om jouw rust te bewaken. Multitasken zorgt ervoor dat je altijd aan staat, Mindful leven zorgt ervoor dat je werkelijke keuzes kunt maken.

Het roer mag om!

Meer genieten van je kids en je werk, meer ruimte voelen voor jezelf en de vrijheid voelen om weer zonder aarzeling jezelf te zijn.

Wanneer we samen werken ben je welkom in de Community voor werkende moeders, een groep met ambitieuze, werkende vrouwen die hetzelfde doel nastreven, meer rust, minder stress en het gevoel hebben dat ze hun leven weer onder controle hebben. 

 • 3 keer een 1 op 1 sessie om jou thema's verder te verdiepen.
 • Een livedag met de groep om de connectie met andere vrouwen echt en oprecht te voelen.
 • Toegang tot de uitgebreide online Academie waar je alle modules op jouw tempo kunt verwerken.
 • Om de week een inhoudelijke Q&A
 • Masterclasses van experts

Ik ben er om je vragen te beantwoorden, om er te zijn op de momenten dat je echt het gevoel hebt door het ijs te zakken. Ik pak je vast en neem je mee tot het moment dat je het gevoel hebt de touwtjes weer een beetje te kunnen laten vieren zodat jij de stappen kunt zetten die voor jou nodig zijn. 

Communicatie is de lijm in een relatie. Je leert dat communicatie je eerder verder helpt dan remt, zodat de dagen vloeiend verlopen, verwachtingen uitkomen en er geen ruis op de lijn blijft,

Wanneer je het vlammetje weer voelt wakkeren weet je dat je je eigen passie en drive weer terug hebt. Je kunt plannen gaan maken, dromen uitspreken en jouw werkelijke droomleven gaan creëren.

Loslaten en vergeven is de laatste module waarin je mag gaan vertrouwen in jouw kracht. De kracht die je doet beseffen dat krampachtig vasthouden geen zin meer heeft en je de juiste vibe vindt om los te laten wat jou niet meer dient.

Met als resultaat

 • Je beter voor jezelf kunt gaan zorgen en je eigenwaarde kunt opbouwen. Je bent je bewust van het feit dat je eigen gedachten en gevoelens er mega toe doen om de mooiste spiegel voor je kinderen te zijn.

 • Je meer vertrouwen ontwikkelt om bewuste keuzes te gaan maken. Door eerst vertrouwen in jezelf te hebben kun je daarna ook een mega vertrouwen in je omgeving hebben. Jij bent de ondernemer, de moeder, de vrouw, de collega waar mensen op kunnen bouwen omdat je zo duidelijk weet waar jouw grenzen liggen.

 • Je meer van het leven kunt genieten door meer in het NU te zijn. Je voelt dat werkelijke aandacht meer doet dat de aandacht van alleen maar aanwezig zijn. Het voelt dat het goed is om af en toe een stapje terug te zetten waardoor er juist meer gaat stromen en je meer werk verzet krijgt.

 • Je je passie vindt en je hart kunt gaan volgen. Het vlammetje wakkert weer. Je voelt de mogelijkheden om weer te gaan dromen en nieuwe doelen voor jezelf te stellen. Je bent weer vol vuur om te leven!

 • Je liefdevoller kunt communiceren en contact kunt maken met anderen. Jij bent de verbinder die jouw omgeving nodig heeft om te voelen dat ze op je kunnen leunen en steunen.

 • Je alles in je leven kunt manifesteren waar je van droomt. Want echt waar, je gedachten bepalen je gevoel en je gevoel bepaalt je houding. Daar reageer jij zelf weer op, maar ook jouw omgeving. Jij kut je droomleven manifesteren.

 • Je uiteindelijk de aller-, allermooiste spiegel voor jezelf, je kids en je geliefden te zijn.

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Hi, ik ben

Anne-Maartje

Ik ben Anne-Maartje Blok en ik ondersteun vrouwen die in de combinatie werk en moederschap de regie weer terug willen pakken over hun leven. Die willen groeien en zich weer echt energiek en fit willen voelen zodat ze kunnen leven zoals ze dat ook deden voordat ze moeder werden.. 

 

Ik ben moeder van vier kinderen waarvan ons derde kindje overleden is aan een hartafwijking. Vanaf dat moment ben ik anders naar mijzelf, het moederschap en werk gaan kijken. Lente liet mij mijn ogen openen en ‘vertelde’ mij dat ik mocht gaan leven. 

 

Ik werkte in het onderwijs en besloot mijn dromen te gaan volgen. Vrouwen ondersteunen in hun persoonlijke groei. Vrouwen begeleiden in dat waar ik zelf ook zo lang tegenaan liep en waarin persoonlijke groei voor mij ook zo enorm hielp. 

Mooie waardevolle opleidingen hielpen mij om deze droom te verwezenlijken.



Betalen kan in 1, 3 of zelfs 10 termijnen.

Ik vind het echt zo ongelooflijk mooi en voel mij bevoorrecht dat ik aan de zijlijn mag staan van prachtige groei van vrouwen. Ik ben de moeder die ik wil zijn, omdat ik voel dat ik de balans heb kunnen vinden tussen heel blij worden van mijn werk en heerlijk bij de kinderen thuis kunnen zijn. 

Maar ik ken ook zeker de ren je rot momenten. En die mogen er ook gewoon zijn. Het is soms gewoon even aanpoten om alles en iedereen op zijn plek te krijgen en zonder klotsende oksels op je werk te kunnen aankomen. Maar dat gebeurt zeker niet meer dagelijks. Inzicht in mijn eigen IK is voor mij de KEY geweest. 

 

Ik heb mijzelf leren kennen, mijn belemmerende overtuigingen weten te tackelen en mijzelf wat meer lief te gaan hebben. Dat heeft zo enorm geholpen in het tot rust brengen van niet alleen mijzelf maar ook mijn gezin. 

 

Ik houd van zorgen, net als bijna alle vrouwen, maar ik voel ook echt dat ik door de energie die ik heb beter in staat ben om tijd voor mijzelf te vrij te maken en echt te genieten van de kleine momenten.

Hi, ik ben

Anne-Maartje

Ik ben Anne-Maartje Blok en ik ondersteun vrouwen die in de combinatie werk en moederschap de regie weer terug willen pakken over hun leven. Die willen groeien en zich weer echt energiek en fit willen voelen zodat ze kunnen leven zoals ze dat ook deden voordat ze moeder werden.. 

 

Ik ben moeder van vier kinderen waarvan ons derde kindje overleden is aan een hartafwijking. Vanaf dat moment ben ik anders naar mijzelf, het moederschap en werk gaan kijken. Lente liet mij mijn ogen openen en ‘vertelde’ mij dat ik mocht gaan leven. 

 

Ik werkte in het onderwijs en besloot mijn dromen te gaan volgen. Vrouwen ondersteunen in hun persoonlijke groei. Vrouwen begeleiden in dat waar ik zelf ook zo lang tegenaan liep en waarin persoonlijke groei voor mij ook zo enorm hielp. 

Mooie waardevolle opleidingen hielpen mij om deze droom te verwezenlijken.



Ik vind het echt zo ongelooflijk mooi en voel mij bevoorrecht dat ik aan de zijlijn mag staan van prachtige groei van vrouwen. Ik ben de moeder die ik wil zijn, omdat ik voel dat ik de balans heb kunnen vinden tussen heel blij worden van mijn werk en heerlijk bij de kinderen thuis kunnen zijn. 

Maar ik ken ook zeker de ren je rot momenten. En die mogen er ook gewoon zijn. Het is soms gewoon even aanpoten om alles en iedereen op zijn plek te krijgen en zonder klotsende oksels op je werk te kunnen aankomen. Maar dat gebeurt zeker niet meer dagelijks. Inzicht in mijn eigen IK is voor mij de KEY geweest. 

 

Ik heb mijzelf leren kennen, mijn belemmerende overtuigingen weten te tackelen en mijzelf wat meer lief te gaan hebben. Dat heeft zo enorm geholpen in het tot rust brengen van niet alleen mijzelf maar ook mijn gezin. 

 

Ik houd van zorgen, net als bijna alle vrouwen, maar ik voel ook echt dat ik door de energie die ik heb beter in staat ben om tijd voor mijzelf te vrij te maken en echt te genieten van de kleine momenten.

Betalen kan in 1, 3 of zelfs 10 termijnen.

Het Next Level Programma

Wanneer jij voelt dat je aan gaat op mijn woorden, luister daar naar en geef jezelf dit cadeau. Der resultaten zijn verbluffend.

Dit exclusieve programma vraagt een investering van

1 x 997,- 3 x 333,- of 10 x 100,-

 • Als mentor neem ik je mee in jouw groei. Jij kunt je focussen.
 • Ik laat de ruis verdwijnen en geef je tools om structuur aan te brengen


 • Ik ga je helpen om keuzes te maken. Wat ga je aan en wat is goed om los te laten?


 • Ik laat je niet zomaar los, jij mag te tijd nemen om te ontdekken, te vallen en weer op te staan

We starten op 11 januari

"Next Level Mama kwam precies op het juiste moment voor mij. Dankzij Anne-Maartje ben ik me ervan bewust door lief te zijn voor jezelf, te geloven "in jezelf en waar je voor staat", je niet alleen een positief zelfbeeld creëert, maar dit ook behoudt en eveneens doorgeeft in de opvoeding van je kinderen.

Anne-Maartje deelt niet alleen haar overvloed aan kennis, zij reikt super handige en praktische tools aan, waar je (soms met een beetje geduld), meteen mee aan de slag kunt, met als resultaat een “shift” naar een positieve mindset.

Ze daagt je uit om naar binnen te gaan, te graven en die buitenste lagen los te laten om de beste versie van jezelf te worden, een werkelijk prachtig proces. Ze is als de cheerleader die je nooit in de steek zal laten of jouw kant zal verlaten. Ze heeft me geholpen om veel 'verborgen schatten' in het leven te vinden en heeft mijn leven nog mooier gemaakt. Ik kon haar niet genoeg bedanken omdat ze een deel van mijn leven was en ik kijk er echt naar uit om nog vele jaren met haar samen te werken."


Anne-Marije



Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik er per week aan kwijt?
Ik adviseer om dagelijks even in de groep te kijken, zo blijf je betrokken en word je het meest geïnspireerd. Daarnaast is het fijn om minimaal een uur per week verdiepingstijd in te plannen. Is plannen nog lastig? We doen het samen!


Wat voor soort masterclasses worden er gegeven? 
De Masterclasses zal ik zelf geven maar er wordt ook regelmatig door experts een Masterclass gegeven worden. Denk aan een voedingsdeskundige, relatiedeskundige, sportdeskundige of een kinderdeskundige. 


Hoe lang duurt het programma?
We gaan 3 maanden samenwerken. Daarna heb je nog de mogelijkheid om in abonnementsvorm langer geïnspireerd te worden.

Wordt de training mijn eigendom?

Nee, het blijft mijn eigendom. Door verlenging kun je ook langer gebruik maken van het programma.


Wat als ik een vraag heb tijdens de zelfstudie? 
Via de Facebookgroep ben ik altijd bereikbaar. Daar kun je je vragen stellen en antwoord ik binnen 24 uur.

Ik heb een andere vraag

Heb je een andere vraag over het Next Levelprogramma? Mail ons gerust even, we antwoorden op werkdagen meestal binnen 24 uur. Je kunt ons mailen via info@bestmoms.nl. Leuk om van je te horen!

Yes ik ga ervoor!