Afgelopen week had ik een mega drukke week. Zo eentje waar ik het overzicht echt van kwijtraakte toen ik ervoor stond.

Dus… plannen geblazen

Het gevoel dat ik eerder altijd kreeg wanneer ik voor zo’n uitdagende week stond was dat het mij naar mijn keel greep. Kids onderbrengen, van hot naar her rennen en uiteindelijk doodmoe neervallen nadat ik alles had uitgevoerd.

Nu niet meer!

Zo kan het niet meer! Ik moet het echt op een andere manier gaan insteken want op deze manier is er weer een week voorbij waarin ik alleen het einddoel voor ogen kon hebben en nergens meer van kon genieten.

Dus het is anders gegaan. En hoe!!

Rust.

Geen kritisch stemmetje de overhand laten nemen over hoe perfect het allemaal moest zijn, maar in rust onze agenda’s naast elkaar gelegd en gekeken wat echt belangrijk was voor de opvang van de kinderen. Zo, dat gaf rust!! Alleen al het feit dat ik in de week mij zorgen zorgen hoefde te maken over de planning. Want daardoor maakte ik het voor mijzelf een stuk rustiger.

Focus!

Ik ben met volle overgave de week in gegaan en ben mij per dag even heel bewust gaan focussen op de dag. Tijdens mijn super vroege rondje met de hond tussen 6.00 en 7.00 uur in het bos deed ik dat. Totale rust, alleen ik en mijn focus maakte dat ik dat kon doen.

De kracht van de week

Elke dag weer en elke dag alleen maar de focus op de dag die voor mij lag was de kracht van mijn week. Want sjonge wat heb ik veel geleerd in de afgelopen week! Het was mega!

Voldoening

En nu ik in rust terugkijk merk ik alleen maar voldoening. Zondag een dag van totaal niks, helemaal overgegeven aan de vermoeidheid maar zo lekker en nu weer vol energie een nieuwe week in.

Deze week bewust niet vol gepland om zo ook  mijn focus in rust op andere dingen te kunnen leggen.

En jij?

Voel jij ook weleens dat de balans in je gezin weg is. Is het voor langere tijd of heb je nog het overzicht? Heeft het alleen met jezelf te maken of zie je dat het ook zijn uitwerking heeft op je kinderen?

Per maand plan ik een paar plekjes vrij in mijn agenda voor een Adviessessie. Hierin sparren we samen over jouw gezin en over de balans daarin.Voel jij ook weleens dat de balans in je gezin weg is. Is het voor langere tijd of heb je nog het overzicht? Heeft het alleen met jezelf te maken of zie je dat het ook zijn uitwerking heeft op je kinderen?

Zie je dat wel zitten? Plan dan HIER snel, dan heb je gegarandeerd nog een plekje.

Veel liefs,

Anne-Maartje

Laat een reactie achter