Click here to subscribe

Moeders doen het!

Hoe komt het toch?

Hoe komt het toch dat de term 'moeder' en 'moederschap soms zo in een hoekje wordt gedrongen? Dat je bij het woord moeder alleen maar denkt aan bakfietsen vol en met de meest fantastische traktaties bezweet op school komen? 

Dat de term moeder binnen hun werk of hun eigen bedrijf weggemoffeld wordt omdat ze zich toch echt van hun 'beste kant' willen laten zien? Dat het niet past bij hun ambities?

Wij houden de wereld draaiend

Maar waarom kijken we niet naar onszelf als krachtige, inventieve, creatieve vrouwen die trots mogen zijn op alles wat we voor elkaar krijgen en wat we doen. Want wij maken als groot deel van de samenleving de toekomst!

Wij houden de wereld draaiend en daar mogen we trots op zijn! Binnen onze chaos, onzekerheid en stress hebben we alles toch over het algemeen aardig op de rit.

Vragen die jou bezig houden

Er is meer ruimte voor professionele ambities dan ooit tevoren, We kunnen groeien als een bezetene, maar het is daarin ook de uitdaging om onze energie  en tijd te blijven managen.

Om daar niet op vast te lopen en de boel ook lekker te kunnen blijven managen is het soms ook niet slecht om dat eens onder de loep te leggen. 

🔖 Hoe doe ik het nu eigenlijk?
🔖 Hoe werkt bij mij die ambitie samen met mijn gezin?
🔖 Hoe draai ik die overvolle dagen volgend jaar ook nog vanuit mijn kracht?

Vragen die je misschien wel eens vaker bezighouden. 

Next Level!

Het Next Level Mama programma waar ik met groepjes moeders in werk versterkt je kracht en de wijze waarop je naar jezelf kijkt. 
Je voelt je compleet en energiek, komt uit de slachtofferrol en groeit naar een prachtige vrouw die het gevoel heeft op alle vlakken weer goed te kunnen draaien zonder zich schuldig te hoeven voelen.

Voel je je aangesproken en wil je ook een verkennen wat dit programma voor jou kan betekenen? 
Kijk even op de site voor nog meer info over dit prachtige groeiprogramma.

Veel liefs,

Anne-Maartje