Click here to subscribe

Gratis online Masterclass

7 en 8 juli

"Ontdek hoe je meer kunt genieten van het moederschap."

Ontdek voor jezelf de 3 onmisbare stappen om als ambitieuze, werkende moeder te groeien en zo jouw rust en focus te creëren.

Inschrijven

Het gevoel hebben dat gehoofd overloopt, waarom wil je zo doorgaan? Het kan namelijk echt anders. Door gericht te gaan kijken naar wat voor jou belangrijk is en waar je energie uit haalt kun je gaan focussen.

Want waarom zou je deze mooie periode, waarin je kinderen nog klein zijn missen omdat je voor jezelf de lat zo hoog legt?

En ja, het is soms echt frustrerend om te zien dat het niet loopt zoals jij zou willen, maar hoe zou het zijn als je dat gewoon kunt loslaten?

Je bent niet voor niets moeder geworden. Je had een droombeeld, een plaatje waar je naar verlangde. Maar dat voel je al lang niet meer. De tijd voordat je kinderen kreeg ligt ver achter je. Je ambities in je werk heb je moeten bijstellen en nu zit je erbij zoals je echt niet had gewild, DOODMOE!

Heb je het gevoel dat

  • Je je druk maakt om werkelijk alles? Er geen ruimte meer is om te relativeren?
  • Dat er chaos in je hoofd is dat je niet meer georganiseerd krijgt waardoor je kortaf wordt naar je kids en je het gevoel hebt dat je geen regie meer hebt?
  • Je slecht slaapt en als je dan eens wel goed slaapt je energielevel zo laag is zodat je je afvraagt waarom je überhaupt nog slaapt?
  • Je niet meer aan ontspannen toekomt?

Volg dan de online Masterclass

"Ontdek hoe je meer kunt genieten
van het moederschap."

Ontdek voor jezelf de 3 onmisbare stappen om als ambitieuze, werkende moeder te groeien en zo jouw rust en focus te creëren.

Schrijf je in en bekijk de data en mogelijkheden.

Lieve Anne-Maartje. 
Bedankt voor het duidelijke webinar! Wat fijn dat je deze tijd en aandacht hebt gegeven aan mij.
Ik denk dat je een heel sterk programma in handen hebt. Het ziet er echt goed en professioneel uit. 

Ik kijk regelmatig een webinar of krijg nieuwsbrieven van andere 'moederschap' programma's. Maar bij de meeste houd ik het voor gezien na een tijdje. Het meeste weet en ken ik wel. Jouw magazine is echter supertof en je programma ongetwijfeld dus ook. Je weet de juiste woorden te benoemen. 


Van wat ik van je zie en meekrijg is dat je een hele warme, lieve en authentieke vrouw bent. Mooi is dat! 
Ik gun jou een hoop andere moeders om in hun kracht te komen staan dmv jouw aandacht in je programma. En dat gun ik de andere moeders ook. 

Nogmaals bedankt voor je aandacht. Fijne dag nog.😉
En toffe boom trouwens, mooi verhelderd zo visueel. 
Liefs