Click here to subscribe

Groeidag 18 juni 2022

Het heft in eigen handen hebben en voelen dat je kunt genieten zonder schuldgevoel.Het hebben van een gezin is wat anders dan genieten van je kinderen. Je staat altijd aan en hebt het gevoel dat je meer een sloofje van je gezin bent dan dat je de lead hebt.

Het is teveel... Zowel je werk als je gezin leidt eronder en je hebt echt het idee dat alles tussen je handen doorglipt. Geen wonder, want iets aanpakken brengt je eigenlijk nog verder van huis.

Je bent eigenlijk wel klaar met rennen en vliegen voor een ander en verlangt naar een eigen doel, een missie die voor jou weer waardevol aanvoelt.

Schrijf je snel in!

Herken je dit?

  • Je voelt dat je energie op is.

  • Je werkt je de tandjes, maar van mooie resultaten kun je niet genieten.

  • Alles voelt als teveel waardoor je aan het snauwen en katten bent en achterafweer met een schuldgevoel op de bank ziet omdat je eigenlijk die lieve moeder wilt zijn.

  • Oermoeder? Nee dat voel je helemaal niet! Maar... dat hoort toch niet, ik moet mij toch echt die oermoeder voelen?

  • Het voelt gewoon allemaal niet lekker meer. Werken doe je, je kids verzorgen doe je, maar genieten van je relatie en je gezin, dat lukt gewoon niet meer.

Als je in jezelf gelooft, vind je altijd een weg om je doel te bereiken

Even voorstellen

Ik ben Anne-Maartje Blok en ik ondersteun vrouwen die in de combinatie werk en moederschap de regie weer terug willen pakken over hun leven. Die willen groeien en zich weer echt energiek en fit willen voelen zodat ze kunnen leven zoals ze dat ook deden voordat ze moeder werden.. 

 

Ik ben moeder van vier kinderen waarvan ons derde kindje overleden is aan een hartafwijking. Vanaf dat moment ben ik anders naar mijzelf, het moederschap en werk gaan kijken. Lente liet mij mijn ogen openen en ‘vertelde’ mij dat ik mocht gaan leven. 

 

Ik werkte in het onderwijs en besloot mijn dromen te gaan volgen. Vrouwen ondersteunen in hun persoonlijke groei. Vrouwen begeleiden in dat waar ik zelf ook zo lang tegenaan liep en waarin persoonlijke groei voor mij ook zo enorm hielp. 

Mooie waardevolle opleidingen hielpen mij om deze droom te verwezenlijken.

Ik vind het echt zo ongelooflijk mooi en voel mij bevoorrecht dat ik aan de zijlijn mag staan van prachtige groei van vrouwen. Ik ben de moeder die ik wil zijn, omdat ik voel dat ik de balans heb kunnen vinden tussen heel blij worden van mijn werk en heerlijk bij de kinderen thuis kunnen zijn. 

Maar ik ken ook zeker de ren je rot momenten. En die mogen er ook gewoon zijn. Het is soms gewoon even aanpoten om alles en iedereen op zijn plek te krijgen en zonder klotsende oksels op je werk te kunnen aankomen. Maar dat gebeurt zeker niet meer dagelijks. Inzicht in mijn eigen IK is voor mij de KEY geweest. 

 

Ik heb mijzelf leren kennen, mijn belemmerende overtuigingen weten te tackelen en mijzelf wat meer lief te gaan hebben. Dat heeft zo enorm geholpen in het tot rust brengen van niet alleen mijzelf maar ook mijn gezin. 

 

Ik houd van zorgen, net als bijna alle vrouwen, maar ik voel ook echt dat ik door de energie die ik heb beter in staat ben om tijd voor mijzelf te vrij te maken en echt te genieten van de kleine momenten. 

Hoe serieus neem jij jezelf?

Wat maakt jou de vrouw die je diep van binnen wilt zijn?

Lieve vrouw, wees eens eerlijk, voel je je laatste tijd krachtig, blij en energiek?

Ben je rustig, zowel van binnen als van buiten?

Sta je elke dag met een leeg en voldaan hoofd naast je bed?

Als dat zo is dan is deze dag niks voor jou, maar ik denk dat je best wel wat eigen aandacht kunt gebruiken.
Annemarie Geerts

@demammavan

Annemarie Geerts is moeder van 8 kinderen en zal haar verhaal met ons delen over hoe haar gezin tot stand is gekomen.

Overtuigingen, aannames en tegenslagen brachten haar tot waar ze nu staat.

Haar wens van het opzetten van een eigen bedrijf nooit uit het oog verloren te hebben heeft ze volledig voor haar kinderen kunnen gaan.

En nu doet ze het beide. Een prachtig bedrijf met 8 kinderen...

Hoe zou het voor je zijn als?

  • Als je eens een dag kunt focussen op jezelf. Jezelf in een bubbel zetten waarin je samen met andere vrouwen mag groeien.

  • Je jezelf kunt herontdekken als (werkende) moeder.

  • Je inzicht krijgt in jouw (belemmerende) overtuigingen.

  • Een visionboard mag creëren naar jouw groei en prachtige leven.

Deelnemen aan de groeidag betekent ook weer genieten.

Je zult de hele dag in de watten gelegd worden en daarnaast gaan we de diepte in. Hoe komt het dat je staat waar je staat en waar wil je naar toe.

Hier in Noordwijk voel je de zeewind waaien. Maak van deze dag een dag met liefde naar jezelf.

We checken allemaal in, staan stil bij wie we zijn als moeder en als vrouw en zullen elkaars energie hierin voelen.

Ambitie, kracht, rust en ruimte, je mag het allemaal weer gaan voelen stromen. We zetten vandaag ons piketpaaltje richting groei.

De groeidag

Voor vrouwen die JA zeggen tegen zichzelf

zaterdag 18 juni

9.30 - 10.00 ontvangst
Even landen en en de tijd hebben om even koffie/thee met elkaar te drinken

10.00 start met een introductie sessie
Ademoefeningen, ontdekken van jouw (belemmerende) overtuigingen.

12.00 Heerlijke lunch

13.00 Gastspreker Annemarie Geerts
Hoe ging zij om met haar overtuigingenvanuit vroeger, het jong moeder worden en het gaan voor haar ambities.

14.00 Visionboard van je dromen.
Ons onderbuikgevoel, onze intuïtie laat ons bijna nooit in de steek. Het enige wat ons in de weg zit om echt onze intuïtie te volgen is ons hoofd. Onze gedachten, ons EGO dat er constant op uit is om maar gewoon te blijven doen, ons niet te laten doen waar we van dromen of hoe we onszelf echt kunnen waarderen zonder oordeel. Dit Visionboard is een mooie manier om jouw doelen en intenties te zetten zonder oordeel, tijdspad of andere blokkade.

16.00 Afsluiting
Tijd om lekker op het strand te gaan wandelen, een fijn hotel op te zoeken of rustig richting huis te gaan.

€ 77,-

Yes, ik wil meedoen!