Click here to subscribe

Wow wat een mega succes!

Het is donderdagochtend. Ik word wakker met een lichte spanning. Het is lang geleden dat ik die spanning gevoeld heb maar hij overvalt mij een beetje.

Het is de dag dat ik met Annemarie (@demammavan op Instagram) een workshop ga geven voor 300 moeders. Deze moeders hebben een box gekocht bij haar met de workshop daarbij als bonus.

Maar wat is dat voor gevoel? Ik heb toch al zoveel webinars en Masterclasses gegeven en nu ineens die spanning. Ik voel dat ik er zin in heb, want deze moeders hebben iets met mij gemeen. Zij willen ook groeien in het moederschap. Op welk level ook, ze staan open voor groei.

Meer echte tijd voor mij en mijn kids.

En wat een giller! Het was een mega succes. Waar het over ging? Over hoe je binnen je gezin je mindset kunt veranderen door op een andere manier

Rust

Voordat wij openen voelen we de nieuwsgierigheid bij de deelnemers. Wat al er gaan gebeuren.

Maar het gaat vloeiend. Alles past bij elkaar en we vertellen open over onze ervaringen.

Annemarie, als moeder van 8 kinderen is een door de wol

Want je kinderen gaan er echt aan wennen, als jij maar heel duidelijk bent dat je af en toe even iets voor jezelf doet waar zij bij zijn. Het is een verademing. Mijn planning bestaat nu ook niet meer uit een privé en een werkplanning, maar zijn met elkaar verbonden. Overzicht biedt mij de basis om op te kunnen werken.

Dus tegenwoordig is voor mij het moederschap een directe combinatie met mijn werk. Het is voor mij duidelijk en daardoor ook voor de kinderen duidelijk.

Wil jij ook eens wat meer met je bewuste planning aan de slag? Mijn e-magazine gaat daarover en staat vol tips en suggesties om meteen op te pakken.

Veel liefs

Klik hier om 'm in bezit te krijgen