Balanceren tussen werk, gezin, partner, verleden en toekomst is een ‘schone taak’ die wij als vrouwen meegekregen hebben.

Natuurlijk de mannen ook, maar ik ben van mening dat daar toch een verschil in zit.

We hadden ons eigen stuk

Zo merkte ik dat verschil al toen wij, na de ingrijpende gebeurtenis rondom ons dochtertje Lente, allebei ons eigen stuk te verwerken hadden en wij dat op een totaal andere manier deden.

Ik ben anders!

Ik balanceer anders dan mijn man en dat is oké. Ik denk anders, doe anders, voel mij anders en ben in emotie een totaal ander wezen.

Gelukkig maar, want daardoor hoeven we niet hetzelfde te doen maar kunnen we elkaar wel aanvullen, op scherp zetten en soms heerlijk botsen.

Balanceren!

Soms betekent het meebuigen en soms mijn poot stijf houden. Het is balanceren.

Maar toch voelt mijn relatie zo stabiel dat dit gelukkig niet als een weegschaal voelt die opeens door zal slaan naar een bepaalde kant.

Ik daag je uit!

Eigenlijk heb ik dat nergens bij, dat weegschaalgevoel, maar ik word op andere vlakken wel meer uitgedaagd. In mijn balans tussen werk en gezin bijvoorbeeld.

Herkenbaar?

Hoe herkenbaar is het dat wanneer je thuis komt van een lange dag, je meteen weer in de stroomversnelling van je gezin verder moet. De stroomversnelling waarin je eigenlijk voelt dat deze te snel gaat, maar waar geen rem op zit.

Uitgeblust

Oké, hoor ik je denken, toch even deze klus nog klaren en dan als een uitgebluste zoutzak op de bank ploffen om vervolgens vroeg op de avond naar bed te gaan om zo de volgende dag weer aan dezelfde klus te beginnen.

Uit balans?

Is dat de juiste balans? Is dat waar je je zo voor uit de naad werkt? Is dat waar je al je ziel en zaligheid in wilt stoppen?

Of ben JIJ er ook nog in dit verhaal?

Jij! De belangrijkste in dit verhaal. Jij bent degene die misschien eens een keertje mag gaan opladen. Jij mag eens een keer de boel de boel laten en doen waar jij zin in hebt.

Dit is voor jou!

Vind je dat moeilijk? Heb je liever dat je doorgaat zoals het gaat of gun je jezelf een steuntje in de rug?

Ik organiseer namelijk het webinar “Jouw gezin in beeld” op 26 augustus om 20.00. Hierin geef ik je tips die je meteen kunt toepassen binnen je gezin en weet ik zeker dat je kunt gaan werken aan meer balans binnen jouw gezin.

Ik organiseer namelijk het webinar “Jouw gezin in beeld” op 26 augustus om 20.00. Hierin geef ik je tips die je meteen kunt toepassen binnen je gezin en weet ik zeker dat je kunt gaan werken aan meer balans binnen jouw gezin.

Schrijf je HIER in en ik zie je de 26e om 20.00 uur.

Ben jij erbij?

Veel liefs,

Anne-Maartje

Webinar “Jouw gezin in beeld”  KLIK HIER

Laat een reactie achter